Lionga Travel —
East Sweden Tourism.

Frida Nelli arbetade i resebranschen under många år men tyckte det saknades något i utbudet av dagsturer och utflykter så hon tog beslutet att starta Lionga Travel. Hon erbjuder sina kunder färdiga dagsutflykter, flerdagars paket, upplevelser eller arrangemang på förfrågan med det “Genuina Sverige” som ledstjärna. För att nå ut till sina kunder som till största delen finns hos den äldre generationen ville Frida att vi hjälpte henne skapa en webbsida som är lättläst och enkel att navigera på.

Då Lionga satsade på den äldre målgruppen var det viktigt för oss att skapa en upplevelse som var enkel att navigera och lättläst. Vi gav även webbplatsen vissa funktioner som förenklar besöket så som en överliggande sökfunktion samt möjlighet att skriva ut resor på papper.

När vi skapade det grafiska schemat för Lionga Travels webbplats hade vi några nyckelord i bakhuvudet så som Sverige och sommar. Vi valde därför att skapa en färgrik accentfärg som gav en uppiggande känsla samt ljusa färger för att få kunden att bli intresserad.

Denna sida använder sig av kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om cookies under  — villkor.